Fullstack Java & Python developer


Introductie

Ben jij een Fullstack developer die ervaring heeft met het implementeren van Cloud oplossingen? Zou je willen werken in een internationale omgeving met veel flexibiliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Dit in 2006 opgezette bedrijf richt zich op het ontwikkelen van Cloud en Data oplossingen voor een aantal grote klanten. Door middel van het bouwen en implementeren van deze oplossingen helpen ze organisaties innoveren en groeien. Hierbij kun je denken aan oplossingen die bedrijfsdata omzetten in heldere informatie. Met verschillende applicaties maken zij bij hun klanten het verschil in efficiëntie, resultaat en duurzaamheid. De drie kernwaarden binnen dit bedrijf zijn mens, proces en technologie. Met dit beleid hebben ze al verschillende grote klanten geholpen zoals Google, Rituals, CenterParcs, de Bijenkorf en KNVB. De meeste klanten zijn dus actief in de retail-, financiële- of mediabranche. Ritual is zeer dankbaar voor de inzet van dit bedrijf en zegt ook voor een groot deel hun succes te danken aan hen.

De wat kleinere organisatie is gevestigd in Amsterdam en Rotterdam en telt nu 28 internationale collega’s. Het overgrote deel hiervan zijn Data Engineers die goed uit de voeten kunnen met Java en Python. Je kan op kantoor, bij de klant of zelfs thuis aan projecten werkten. Als er een reisbarrière tussen het hoofdkantoor en de klant is wordt er veel gecommuniceerd via Skype. Deze projecten doe je altijd samen met een collega, waardoor je altijd iemand hebt om mee te sparren.

Functie

Als developer binnen deze organisatie is je takenpakket uitgebreid en gevarieerd. Bovenal zal je je bezig houden met het implementeren van het Google Cloud platform bij de klanten. Dit betreft het design, de ontwikkeling en de implementatie per klant. Hiernaast hou je je ook bezig met het onderhoud van het platform bij de bestaande klanten door het geregeld proactief te controleren. Gebruikte technieken zijn vooral Java, ondersteund door Python, Angular en SQL.

Mocht je ambities hebben om door te groeien tot Lead kan dat. In dat geval zal je ook de Architectuur en het rapporteren van statussen naar de klant voor je rekening nemen.

Naast technische skills wordt er ook verwacht dat je leergierig en enthousiast bent. Dit in combinatie met analytisch denkvermogen en een nauwkeurige werkstijl. Tot slot wordt er op de werkvloer ook veel in het Engels gecommuniceerd. Het is dus van belang dat je deze taal goed beheerst.

Functie-eisen

 • Ervaring met Java, Python en SQL;
 • De ideale kandidaat heeft ook enige kennis van frontend development;
 • Werkervaring in een Agile team volgens SCRUM methodologie;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een ambitieuze en leergierige instelling.

Aanbod

 • Een competitief salaris met een interessant bonussysteem. Het hoogste salaris loopt hier zelfs tot € 7.000 per maand;
 • Mogelijke bonus van 5% van het jaarsalaris;
 • Pensioenvoorziening;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvoorziening;
 • Laptop van de zaak;
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen op verschillende aspecten, onder anderen door de mogelijkheid van het volgen van events en workshops.

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur je CV en/of reactie naar info@java-professionals.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.