Fullstack Java Engineer gezondheidszorg


Introductie

Programmeer jij graag met de nieuwste technologieën? Wil jij graag je steentje bijdragen binnen de gezondheidszorg door middel van het leveren van innovatieve software oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Dit internationale bedrijf in Groenlo is een grote speler op het gebied van technologisch hoogstaande ontwikkelingen. Ze bestaat al sinds 1929 en heeft inmiddels vestigingen in België, China, Dubai, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Deze organisatie ontwikkelt intelligente technologische oplossingen voor wereldwijde vraagstukken. Dit varieert van voldoende voedsel voor een groeiende bevolking tot aan slimmere netwerken voor duurzame energie. Over de negen marktgroepen binnen dit bedrijf zijn 700 man verdeeld die wereldwijd werken aan hun eigen specialisme. Hierbij kun je denken aan Healthcare, Energy & Identification systems en iedere marktgroep functioneert als een zelfstandige onderneming.

Voor de marktgroep Healthcare binnen dit bedrijf ga jij aan de slag met innovatieve oplossingen die ontwikkelt worden voor de Nederlandse zorgmarkt. Zij ontwikkelen en leveren software die het mogelijk maakt voor zorgmedewerkers in de Oudere zorg(VV&T), Gehandicaptenzorg(GHZ) en Geestelijke gezondheidzorg(GGZ) zelfstandig hun werk uit te kunnen oefenen. Hierbij moet je denken aan oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning, zorgdossiers en urenverantwoording ondersteunt.

Marktgroep Healthcare creëert gebruiksvriendelijke webapplicaties en leveren slimme apparaten die het werkproces van de zorgmedewerkers vereenvoudigen. Het unieke binnen deze marktgroep is dat ze een mooie combinatie van hard- en software hebben en zo alle belanghebbende van zorginstellingen, laagdrempelig en tijdig van de juiste informatie worden voorzien. Healthcare beschikt over 20 verschillende producten waar meer dan 500 zorginstellingen door het hele land gebruik van maken en dit worden er ieder jaar steeds meer. Het team blijft ook verder groeien. Jij zal terecht komen in een van de twee scrum teams, waarbij de lijnen kort zijn en een informele sfeer hangt.

Functie

Voor Healthcare is deze organisatie op zoek naar een Fullstack Java Engineer. Iemand die breed georiënteerd en geïnteresseerd is en graag met de talen Java en Ruby aan de slag gaat. Jij voelt je thuis zowel in Front- als in Backend applicatieontwikkeling en hebt ook ervaring met beide. Je gaat werken aan een product waarmee de administratie van zorginstellingen vereenvoudigd wordt. Het ontwerpen is ook een deel van het takenpakket voor deze functie. Tevens wordt de data-bron beheerd voor vele andere applicaties waar dit bedrijf API’s voor aanbiedt.

Je werkt min of meer mee aan het complete Development proces. Dit maakt dat er van je verwacht wordt dat je verantwoordelijk en ondernemend bent. Je onderzoekt wat er nodig is, doet klant onderzoek, ontwikkelt software en test deze en reviewt elkaars werkt tot jullie het kunnen releasen. Ook is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met de andere teams binnen het bedrijf.

Je wordt vrijgelaten in de technische keuze en bij een goede motivatie/onderbouwing staan ze altijd open voor andere technologieën. Heb je zelf een goed idee en wordt deze goedgekeurd, dan is de kans groot dat jij deze ook daadwerkelijk mag uitvoeren. Kortom, veel uitdaging en voldoende mogelijkheden op die aansluiten bij jouw ambities.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Groenlo;
 • Je hebt ervaring met Java;
 • Pré: kennis/ervaring van andere gebruikte technieken en frameworks zoals JSF, Ebean, SQL, JUnit, Cucumber, Ajax, jQuery, Ruby, Angular, Jenkins, Jira, Git en Sonar;
 • Je bent zelfstandig en eigenzinnig;
 • Je weet ook prima te werken in teamverband.

Aanbod

 • Aantrekkelijk salaris tussen €2.700,- – €6.000,-+ en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Dertiende maand;
 • Bonusregeling o.b.v. bedrijfsresultaten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot remote werken voor +/- 3 maanden!;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zonder budgetplafond;
 • Uitdagende projecten met ruimte voor technische- en persoonlijke ontwikkeling;
 • De verantwoordelijkheid waar je om vraagt en naar verlangt.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.