Fullstack Java Developer Transportsector


Introductie

Ben jij een Fullstack Java Developer die zich thuis voelt in een snelgroeiende en internationaal georiënteerde organisatie? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de besparing van tijd, geld en papier in de transportsector? En wil jij deel uitmaken van een organisatie die 4000% per jaar groeit? Lees dan snel de volledige vacature!

Organisatie

De in Nootdorp gevestigde organisatie heeft voor een enorme verandering binnen de wereld van de transport gezorgd. Waar 9 van de 10 bedrijven gebruik maken van papierwerk om de vracht te volgen, heeft deze organisatie een digitale portal ontwikkeld. Door middel van dit portal wordt de status van de vracht bijgehouden, waaronder ook de geschatte aankomsttijd en de ontvangst van het digitaal ondertekenen.

Dit innovatieve portal geeft verladers, vervoerders en ontvangers meer controle over het gehele proces. Daarnaast biedt het portal meer zekerheid over de zendingen. Het is gemakkelijk om aan te sluiten en zorgt direct voor een besparing op tijd, geld en het gebruik van papier. De missie van de organisatie is dan ook: “Get rid of the paper!”

Opgericht in 2016 en is net uit de start-up fase. Jaarlijks groeit de organisatie met 4000%. Wegens nationale successen slaan ze hun vleugels ook in het buitenland uit. Door deze internationale oriëntatie is communicatie binnen de organisatie zeer belangrijk. Momenteel werken er 7 medewerkers in Nederland, 5 in Zwitserland en één in Oekraïne. De developers werken altijd met de nieuwste technieken, zodat de organisatie haar internationale en innovatieve ambities kan waarmaken.

Functie

Als fullstack developer ben je ongeveer 80 tot 90% bezig met het ontwikkelen van software op back-end niveau. De overige 10-20% ben je bezig met de front-end. Samen met het team lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het digitale portal. Ook draag je bij aan het onderhouden van de architectuur en help je bij het (geautomatiseerd) testen van het platform.

Het team bestaat uit een multidisciplinair SCRUM team, waar iedereen zijn of haar eigen expertise heeft, maar jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de nieuwste features. Het team werkt zelfstandig in sprints, zonder SCRUM master. De technologie stack bestaat naast Java ook uit Git, Jenkins, Ansible, Liquibase, Maven, Nexus, Javascript, Objective C, Swift en Android.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica of vergelijkbaar;
 • Ervaring met het ontwikkelen in Java;
 • Kennis van Agile ontwikkelmethoden en ervaring met Scrum;
 • Pre: Kennis en ervaring met Git, Jenkins, Ansible, Liquibase, Maven, Nexus, Javascript, Objective C, Swift en Android.
 • Communicatief vaardig en goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Een kwaliteitsgerichte en nauwkeurige houding.

Aanbod

 • Een goed salaris, inclusief een eindejaarsbonus;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een verzekeringspakket;
 • 24 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten;
 • Een fantastisch carrièreperspectief met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een leuke, stressvrije Agile werkomgeving.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.