Fullstack Developer Fintech


Introductie

Wil jij je passie voor techniek graag delen en samen met je collega’s bouwen aan de toekomst van een FinTech bedrijf? Dan is onze klant uit Nieuw-Vennep op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant is, sinds de oprichting in 1992, uitgegroeid van muntautomatenspecialist tot innovatieve ontwikkelaar van authenticatie-, betaal- en managementsystemen. Het bedrijf biedt oplossingen aan organisaties, die verschillende services willen aanbieden in een veilige en geldvrije omgeving. Hierbij kan gedacht worden aan tijdregistratie, elektronische toegangscontrole en het afrekenen van lunch/ warme/koude dranken, printen of kopiëren zonder dat daar contant geld mee gemoeid is. Zij doen dit door middel van het ontwikkelen van mobiele Apps en smartcards. Een groot voordeel van een dergelijk systeem is dat gebruikers niet onnodig met geld op zak rond hoeven te lopen. Daarnaast heeft dit ook voordelen voor de transactiesnelheid bij bijvoorbeeld kassa’s of vending machines, die aanzienlijk wordt verhoogd.

De wereld waarin zij actief zijn is constant in ontwikkeling en geen dag is hier hetzelfde. Het bedrijf komt met innovatieve oplossingen waardoor de processen van hun klanten efficiënter worden. Door deze continue ontwikkeling hebben zij nu ruimte voor nieuwe collega’s.

Functie

Als developer bij deze onderneming zul je komen te werken op de Research & Development afdeling die bestaat uit 20 engineers. Je ontwikkelt hier innovatieve soft- en hardware producten met de nieuwste technologieën in een zeer inspirerende omgeving. Je collega’s ontwikkelen in onder andere Java, C++, .NET, HTML, C#, Typescript en Assembly op o.a. Linux, Embedded, Windows, Android platforms en MFP’s.

Het bedrijf is nu dus op zoek naar versterking. Als ontwikkelaar werk je hier iedere dag aan de KUARIO omgeving. Dit is de uitgebreide betaal- en registratieoplossing voor zelfservice kiosks van KUARIO.

Functie-eisen

 • Je hebt je HBO Technische Informatica behaald;
 • Je hebt ervaring met C/C++;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in software development;
 • Ervaring met Java, C# , .NET, HTML, Typescript en/of Assembly is een pré;
 • Je bent in het bezit van de ICT grondbeginselen (datastructuren, algoritmes, encryptie);
 • Je bent betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Werk in een inspirerende en uitdagende rol met grote diversiteit in techniek;
 • Een moderne, duurzame en inspirerende werkomgeving.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.