Full stack developer internationaal team


Introductie

Altijd al bij een onderscheidend bedrijf aan de slag willen gaan als Full Stack Developer? Ben jij milieubewust en wil je het milieu een handje helpen? Wil jij voor grote klanten aan de slag om licht intelligent te maken? Als jij toe bent aan een nieuwe en originele uitdaging is dit je kans!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd in Groningen, bevindt zich op een kleine 10 minuten loopafstand van het centraal station en mocht je na een dag op kantoor willen sporten dan zit er een sportschool in dezelfde straat! Het kantoor in Groningen is de thuisbasis van de Developers. Het bedrijf heeft ook een kantoor in Amsterdam maar hier is alleen de sales en marketing afdeling werkzaam.

Het bedrijf richt zich op milieubewust en intelligent omgaan met het gebruik van licht. Sinds het ontwikkelen van dit speciale ontwerp zijn zij al met meerdere grote partijen een samenwerking aangegaan in binnen- en buitenland. Grote klanten zijn bijvoorbeeld de NS, verschillende gemeentes en Schiphol. De klanten bevinden zich naast Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de UK ook buiten Europa. Zo heeft dit bedrijf grote klanten in Canada en Zuid-Korea.

Naast de werkzaamheden die je uitvoert binnen dit bedrijf wordt er op sociaal vlak ook een hoop georganiseerd. Als je het leuk vindt kun je hier bijvoorbeeld aanhaken bij de filmavonden, waarbij er pizza en bier is in overvloed! Ook verjaardagen worden gevierd tijdens bedrijfsuitjes. Er is dagelijks een verzorgde lunch waarbij je gezellig met je collega’s samen luncht. Je krijgt hier een uitgebreid buffet voorgeschoteld!

Functie

Momenteel zijn we voor het getalenteerde internationale Developers team op zoek naar meerdere Software Developers. Zo zoeken we een Full Stack Developer die verantwoordelijk zal zijn voor de Backend ontwikkelingen, de UI en web gerelateerde projecten waarbij jij je onder andere bezig zal houden met technieken als Ruby on Rails, Scala en Elixer. Het bedrijf en het team wat je zal versterken maakt gebruik van de nieuwste technieken en er is genoeg ruimte om te innoveren, ze gebruiken onder andere NodeJS, AngularJS, Java en Javascript.

Als Developer binnen dit bedrijf ben je niet van de strak geplande cultuur maar je kunt juist goed tegen chaos en weet je weg hierin te vinden. Je bent een flexibele teamplayer, je hebt een passie voor programmeren en je hebt ervaring met de werkmethode Scrum. Het is een zeer platte organisatie waar de lijnen kort zijn en er veel mogelijkheden zijn om verantwoordelijkheid te dragen. Hiermee doe je zeer veel leuke en nuttige ervaring op waarbij je ook weet dat je vooraan staat als het gaat om de technieken waarmee gewerkt wordt. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf.

Je gaat inhouse aan de slag in Groningen met zeldzaam een tripje naar het buitenland om het ontwikkelde product te installeren (als je dit wilt natuurlijk). Het team in Groningen bestaat uit 15 werknemers waarvan ongeveer 12 in het IT team zitten. Je bouwt samen aan wireless netwerk om verlichting intelligent te maken. Het is een open platform waarbij zij bijdragen aan ‘Smart City’. Verder ben je bekend met Ruby en heb je gewerkt met AngulerJS.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau,
 • Je werkt graag in een team, maar werkt ook goed zelfstandig
 • Aantoonbare ervaring met Scala en/of Ruby on Rails
 • Ervaring met Elixer en Redis is een pre
 • Ervaring met RabbitMQ en PostgreSQL is een pre
 • Ervaring met de databases Riak is een pre
 • Je bent leergierig

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Goede bonusregeling
 • Werken aan een uniek product!
 • Een afwisselende en flexibele werkomgeving
 • Reiskostenvergoeding
 • Jaarcontract met uizicht op vast
 • Collega’s met een passie voor ontwikkelen
 • Mogelijkheid om mee te groeien in een internationale omgeving
 • Gezellige lunches, bedrijfsuitjes en pizza avonden!

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur je CV en/of reactie naar info@java-professionals.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Klinkt dit als een interessante optie? Reageer dan via onderstaande button op de site en laat je cv achter.