Embedded Software Engineer


Introductie

Wil jij werken in een innovatief team met flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid? Ben je bekwaam in het Embedded programmeren en heb je affiniteit met elektronica? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant uit Eindhoven is een start-up die zich focust op High Tech Embedded oplossingen. De organisatie is opgericht vanuit de Technische Universiteit en is dan ook te vinden op de High Tech Campus. Dit is de broeiplaats van nieuwste technieken waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij doen indrukwekkend projecten voor o.a. Jimmy Woo, innovatieve medische apparatuur van Plasmacure en voor elektrische auto’s van Amber.

Zij ontwikkelen hun producten door algoritmes te schrijven die op zelfgemaakte elektronica draaien. Dit zijn vaak IoT projecten als draadloze communicatie en sensoren. Deze oplossingen worden toegepast op gebieden als de geneeskunde, de kleinere industrie en retail en spelen ook in de wetenschap een rol. Zo maakten ze bijvoorbeeld een muizenval die een signaal af geeft als er een muis is gevangen.

Er wordt gewerkt vanaf een mooie locatie waar vooral veel academisch geschoolde techneuten werken. Veel van deze mensen zijn op dit moment nog bezig met hun studie waardoor er ook een leuke en informele werksfeer heerst. Naast werk wordt er zo nu en dan tijd gemaakt voor een biertje of wat eten en ook zijn er genoeg teamuitje. Onlangs gingen zij met zijn allen naar de escaperoom!

Functie

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Embedded Software Engineer met affiniteit voor elektronica. Je komt te werken in een team van (nu) 12 man en gaat samen aan de slag om slimme oplossingen te bedenken voor de klant. De technische stack bestaat voornamelijk uit C en C++. Het is een pré als je ervaring hebt met Git en microcontrollers of MCUXpresso/STM32 System Workbench. Doordat dit een jonge club is het werk dynamisch en flexibel en wordt er altijd snel geschakeld. Het is belangrijk dat je hierin mee kan stromen, ook op gebied van klantcontact. Er wordt verwacht dat je je zelfredzaam en verantwoordelijk kunt opstellen tegenover klanten, enigszins bijdehand wordt hier zelfs als positief gezien!

Functie-eisen

  • Ervaring met embedded C en C++;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en bent capabel om je eigen uren te plannen;
  • Je hebt affiniteit met elektronica;
  • Pré: ervaring met microcontrollers als LPC/STM32 en STM32 System Workbench;
  • Pré: ervaring met Git.

Aanbod

  • Salaris op basis van kennis en ervaring;
  • 25 vakantie dagen;
  • Jaar contract;
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot parttime;
  • Een gezellige werksfeer en een jong team om mee samen te werken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.