Development Manager


Introductie

Voor een bedrijf dat software ontwikkelt voor (lokale) overheden zijn wij per direct op zoek naar een Development Manager die al de nodig kennis en ervaring in huis heeft. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil jij werken aan een uitdagend project gebaseerd op de nieuwste technologieën uit het vak? Vind je het ook leuk om minder ervaren ontwikkelaars te begeleiden? Laat deze kans dan niet lopen!

Organisatie

Deze vooruitstrevende, ambitieuze en innovatieve club in Den Bosch maakt onderdeel uit van een groot technisch moederbedrijf met maar liefst 10 werkmaatschappijen en ruim 1600 werknemers!

De werkmaatschappij van deze vacature heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en bedrijfssoftware voor lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Mede dankzij de software kunnen deze organisaties efficiënter opereren en nóg betere service leveren aan burgers en bedrijven. Momenteel heeft dit bedrijf 400 medewerkers in dienst die zich toegewijd inzetten voor het succes van deze informele club in Den Bosch.

Het enthousiasme en de inzet van deze medewerkers wordt zeer gewaardeerd door het bestuur. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat de inspanning van het personeel de basis van het succes is. Daarom biedt dit bedrijf de gelegenheid, zowel qua ruimte als qua budget, om je uitermate goed te kunnen ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen, een persoonlijk ontwikkelplan maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen.

Wil jij graag aan de slag binnen een omgeving waar je wordt uitgedaagd en waar eigen inbreng erg gestimuleerd wordt? Waar geen dag hetzelfde is en waar je je passie voor software development kan delen met je gedreven en laagdrempelige collega’s? Plus werken op basis van Scrum? Dan ben je op deze innovatieve plek aan het juiste adres!

Functie

Als Manager Development binnen dit bedrijf geeft jij leiding aan +- 20 man verdeeld in scrumteams. Jij zorgt ervoor dat zij excelleren in het maken van business value samen met product owners. Je bent het aanspreekpunt voor de teams, daarnaast reageer je pro-actief op ontwikkelingen binnen zowel de teams als de markt. Je ondersteunt de productmanager en product owners bij realisatie van hun business cases en de units customer support en professional services met soepele implementaties bij klanten en voortreffelijke remote services. Ook beheer je het R&D budget en ben je lid van het management team van de unit. Dankzij jouw inzet en supervisie weten jullie samen klanttevredenheid en innovatie bij elkaar te brengen!

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO /WO opleiding (richting IT) met min. 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend;
 • Je hebt uitstekende people management skills;
 • Je hebt ervaring en een heldere visie op SCRUM of een andere Agile methodiek;
 • Je bent flexibel: geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid je in te zetten voor het bedrijf;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent betrouwbaar en positief, een echte teamplayer dat streeft naar innovatie en goede resultaten!

Aanbod

 • Goed salaris;
 • Een aansprekende zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheid om zelf je werkdag in te delen;
 • Goede secundaire voorwaarden: vakantiegeld, pensioenregeling, 26 vakantiedagen;
 • Laptop & telefoon inclusief abonnement van de zaak;
 • Trainings- en doorgroeimogelijkheden binnen de business!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.