Developers werk/leertraject


Introductie

Op zoek naar een échte uitdaging? Ga nu in training bij onze klant om erna de tofste projecten op te pakken bij jou in de buurt!

Organisatie

Onze klant leidt de top 5% van de software engineers of data scientists van Nederland op en koppelt deze tegelijkertijd aan de meest uitdagende inhouse functies. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbieden van een zeer innovatief trainingsprogramma, dat zich richt op zowel hard als soft skills. Tijdens je HBO/WO opleiding of carrière word je natuurlijk opgeleid, maar de nieuwste trends als Microservices, DevOps, Architectuur, TDD, Continuous Integration, Continuous Deployment, Cloud, Clean Code of Design Thinking komen hier niet uitgebreid in terug. Tegelijkertijd ga je aan de slag bij één van hun opdrachtgevers, waarna je daar in vaste dienst treedt. Je moet het dus zien alsof je een nieuwe vaste baan accepteert, waarbij je jouw carrière het eerste jaar een flinke boost geeft door het volgen van het programma!

Jaarlijks zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar in het programma, dus jij behoort samen met jouw team binnen een jaar tot de absolute top. Dit bereik je door het oppakken van uitdagende projecten, het werken met de nieuwste technologieën en de coaching van de meest inspirerende techneuten. Zowel junior, als medior en senior software engineers kunnen deelnemen aan dit exclusieve programma. Waar de focus van het programma voor een junior developer ligt op het eigen maken van nieuwe technieken, ligt deze focus voor medior en senior developers voornamelijk bij het verder ontwikkelen van soft skills.

Functie

Momenteel wordt er een programma opgezet dat gekoppeld is aan een hele gave opdracht in Amsterdam. Het team waar jij onderdeel van uit gaat maken werkt aan specifieke oplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan de energie-flexibiliteit van de maatschappij. Hierbij ligt de focus op het actief bijdragen aan duurzame en decentrale energievoorziening. Dit gebeurt middels een platform datB2B klanten de mogelijkheid biedt om voor eigen rekening en risico actief te zijn op de energiemarkt. Jij gaat als Fullstack developer deze oplossing ondersteunen en optimaliseren. Je zal bijvoorbeeld werken aan klantendashboards, forecastingmodellen en slimme algoritmes, terwijl jij je ontwikkelt tot een van de betere developers op de markt!

Stack: Java met Springboot, Kotlin, Angular, Axon for event sourcing & CQRS, Kubernetes, Docker en Azure.

Ben of ken jij degene die de energiemarkt een boost gaat geven? Lees dan snel de voorwaarden en reageer direct!

Functie-eisen

 • Jij maakt het verschil met jouw kennis en ervaring van verschillende technologieën;
 • Je bent bereid jezelf te ontwikkelen tot specialist van de gehele stack;
 • Je kunt zelfstandig werken en goed inspelen op klantwensen;
 • Je kunt goed onderscheid maken tussen conceptuele en technische (on)mogelijkheden;
 • Je kunt SCRUM/Agile werken in een klein team.

Aanbod

 • Een riant salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 20 vakantiedagen en reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
 • Een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een baan bij een succesvolle onderneming, zij staan niet stil, en jij dus ook niet!
 • Een trainingsbudget van ongeveer €20.000,-;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en technisch vlak te ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland.

Na het trainingsjaar treed je in dienst van de opdrachtgever en krijg je aanvullende voorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.