De meerwaarde van een recruiter voor IT bedrijven.


Vorige maand verscheen er op de blog een artikel over de meerwaarde van een recruiter voor kandidaten. Hier borduren we deze maand op voort met ene blog over de meerwaarde van een recruiter voor bedrijven.

Je kent het wel, de mailtjes en belletjes van recruiters die weer een goede kandidaat hebben gevonden voor jouw bedrijf. De markt schreeuwt om goede IT’ers, een groep die hedendaags erg schaars is. Waarom zou je de werving hiervan nu uit handen geven in plaats van het zelf op te pakken? Je leest het hieronder.

 

Kanidaten bestand

De meeste recruitmentbureaus zijn ondertussen uitgegroeid tot goed lopende ondernemingen met gevulde kantoren. Ook bij Java Professionals zijn we ondertussen uitgegroeid tot een onderneming met een eigen concept, waar een goed gevulde database met kandidaten bij hoort. Wij beschikken over 1000den CV’s van kandidaten die we actief benaderen. Zo kunnen we snel een duidelijk profiel uitfilteren dat past bij het bedrijf waarvoor we op dat moment werven. Daarnaast spreken wij onze kandidaten altijd eerst zelf. Wij sturen alleen de gemotiveerde kandidaten door die voldoen aan de gevraagde kwalificaties. Het voordeel hiervan is dat we een vacature binnen de gewenste tijd kunnen vervullen en er geen tijd verloren gaat aan zinloze gesprekken.

 

Sociale media

Java Professionals beschikt over bedrijfspagina’s met duizenden volgers, voornamelijk Java developers. Op het moment dat wij een vacature online zetten wordt deze dus ook gezien door een netwerk vol Java toppers. Vaak wordt er ook binnen korte tijd gereageerd of gesolliciteerd via onze website.

 

No Cure No Pay

Mocht het nu toch voorvallen dat dé kandidaat voor jullie bedrijf niet boven water komt, kost dat de klant niets. Wij factureren pas voor onze services op het moment dat we onze klanten daadwerkelijk aan een nieuwe medewerker helpen. Voor bedrijven betekent dit dat er geen risico’s kleven aan een samenwerking met Java Professionals.

 

Geïnteresseerd in een samenwerking met Java Professionals? Neem contact op via 020 – 8203 666 of info@java-professionals.nl voor een vrijblijvend gesprek of verdere informatie.