Data Scientist voor Algoritmes Uitzendbranche


Introductie

Ben jij een Data Scientist met kennis en ervaring van Data Science, Machine Learning en Deep Learning? Wil jij algoritmes ontwikkelen voor het vinden van de beste match tussen vacatures en kandidaten? En vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een multidisciplinair SCRUM team? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel en streeft er altijd naar om de beste kwaliteit te leveren. Om de toppositie te behouden die de organisatie op dit moment heeft, wordt er non-stop gewerkt aan kennis, innovatie en de inzet van de nieuwste technologieën op het gebied van development. Hierbij is de IT het speerpunt van de organisatie geworden. Met behulp van big data en algoritmes ontstaat de beste match tussen vacature en kandidaat.

De tevredenheid van zowel haar klanten als haar medewerkers staat voorop. Je wordt gestimuleerd om nieuwsgierig te zijn en lef te hebben in de keuzes die je maakt. Om de klanten de perfect aansluitende IT-oplossingen te bieden is het van belang dat iedereen zich binnen het bedrijf betrokken voelt bij het proces. Zo kan uiteindelijk een optimale user experience geleverd worden met hun op maat gemaakte websites.

Als medewerker wordt je binnen dit bedrijf gesteund om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarbij komt dat er regelmatig creatieve brainstorm- en kennissessies gehouden worden. Om de band tussen de medewerkers nog verder te versterken worden er personeelsactiviteiten georganiseerd en een succes zal altijd gevierd worden

Functie

Als Data Scietist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van algoritmes. Deze algoritmes maken het leven van de medewerkers, kandidaten en klanten steeds gemakkelijker. Binnen het team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden en wordt jouw input zeer gewaardeerd. Je helpt suggereren naar perfecte matches tussen kandidaten en vacatures, door inzichten te analyseren uit de data die jaren lang is opgeslagen. Naast Data Science wordt er ook gewerkt met Machine Learning en Deep Learning.

Je komt terecht op de IT-afdeling. Deze afdeling bestaat uit maar liefst 160 man en is onderverdeeld in 20 verschillende multidisciplinaire SCRUM teams. Intern wordt er daarom ook veel aan kennisdeling gedaan waardoor jij jezelf continu blijft doorontwikkelen. Binnen het team werk je met verschillende technieken, zoals Java, R, Python en Spark.

Naast een hele toffe inhoudelijk uitdaging is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden per jaar een aantal uitjes georganiseerd waarbij je kunt denken aan etentjes, teambuilding activiteiten en pizzasessies. Alsof dat nog niet genoeg is wordt er jaarlijks groots uitgepakt met een feest dat bedrijfsbreed wordt gegeven.

Dus, klinkt dit complete pakket als jouw nieuwe baan? Wil jij inhouse werken in Amsterdam bij een werkgever die IT als speerpunt heeft? Heb jij een innovatieve drive en vind je goede arbeidsvoorwaarden belangrijk? Lees dan snel verder of jij in aanmerking komt voor deze job!

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van informatica, computer science, data science of vergelijkbaar;
 • Ervaring met Data Science, Machine learning en Deep Learning;
 • Ervaring met Java, R en Python;
 • Kennis van Spark is een pré;
 • Kennis en ervaring met algoritmes en IT & Cloud is een pré;
 • Communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Een out-of-the-box mentaliteit en een proactieve houding.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een persoonlijke bonusregeling waar je zelf invloed op hebt;
 • Een benefits budget die je zelf mag besteden;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goede mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • Volop opleidingsmogelijkheden en een Agile werkomgeving.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 – 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.