Cloud Specialist Java


Introductie

Wil jij Java technolgie combineren met wiskundige modellen en finance? Binnen een omgeving waar je interessante groeimogelijkheden aangereikt krijgt, in Scrum teams kan werken, veel ruimte en vrijheid krijgt om eigen verantwoordelijkheden op te pakken? Dat kan Inhouse in Rotterdam bij onze klant!

Organisatie

Kom werken bij een internationale software leverancier met een zeer prettige werksfeer op een A-locatie! Wereldwijd helpen zij financiële bedrijven zoals verzekeraars, pensioenfondsen, woningcorporaties en banken met het nemen van financiële beslissingen en het monitoren van daaraan gekoppelde resultaten.Dit doen zij niet voor de minste namen, een voorbeeld hiervan is Coca-Cola. Er worden verschillende financiële scenario’s in kaart gebracht om gevolgen van beslissingen op korte en lange termijn in te kunnen zien. Deze scenario’s worden inzichtelijk en meetbaar gemaakt met de door hen ontwikkelde softwaresystemen. Op die manier wordt helder wat het rendement en bijbehorende risico’s van financiële keuzes zijn. Een hele mond vol, maar zij ontwikkelen dus beslissingsondersteunende simulatiesystemen voor de financiële markt. De kracht ligt hierbij in een doeltreffende combinatie van geavanceerde modellen, innovatieve technologie en diepgaande marktkennis.

Een complex verhaal waar veel wiskundige problemen, analytisch inzicht, Open Source, Scrum bij komt kijken. Regelmatig steken in expertisegroepen mensen de koppen bij elkaar om te sparren over architectuur of multiprocessing, testing, Blockchain, nieuwe technologieën of kwaliteitsborging. Ook wordt er in de techlabs van alles uitgeprobeerd met Open Source technieken om qua innovatie voorop te kunnen blijven lopen.

Hun hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, nabij het station en biedt een spectaculair uitzicht over de stad. Ondanks dat de branche waarbinnen zij actief zijn een wat formeel karakter heeft, is de sfeer in het bedrijf zelf erg gemoedelijk. Ook is er veel ruimte en vrijheid om eigen verantwoordelijkheden op te pakken en mee te denken over hoe het beter kan. Bovendien is er enorm veel ruimte voor doorgroei. Met de tweewekelijkse en spontane borrels, leuke personeelsfeestjes, het jaarlijkse luxe kerstdiner en aparte afdelingsactiviteiten ben je volop in de gelegenheid om je collega’s op een andere manieren te leren kennen.

Functie

Als Cloud Specialist binnen dit bedrijf zal jij je bezig houden met de sterk groeiende Hosting Service van het bedrijf. Dit doe je samen met 20 IT-collega’s op de afdeling Operations. Je werkt met hoogstaande Cloud-technieken om de beste performance, continuïteit en beveiliging van de services te realiseren voor de klant. Daarnaast voorzie je de klanten, solution- en development teams van IT support en advies. Als extraatje ben je bezig met het verbeteren van de IT infrastructuur en de beveiliging daarvan. Ook signaleer je technische ontwikkelingen en innovaties in de markt.

Binnen deze rol kan jij al snel jouw eigen verantwoordelijkheden innemen op gebied van het opzetten en beheren van de Cloud-omgevingen, maar ook beveiliging en certificering zal een onderdeel van jouw takenpakket gaan uitmaken. Tot slot kan je ondersteuning bieden bij acquisitie en sales trajecten voor nieuwe klanten en support van bestaande klanten.

Functie-eisen

  • Een Universitair diploma in een technische richting;
  • Kennis van veelgebruikte taal als Java, C#, Python, PowerShell, Ruby, PL/SQL en Bash. Ervaring met alles is geen eis;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Goede analytische vaardigheden;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschift.

Aanbod

  • Salaris op basis van kennis en ervaring met 8% vakantiegeld en een 13e en 14e maand;
  • Goede secundaire voorwaarden als pensioenregeling en 27 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding voor zakelijke reizen en jouw dagelijkse kilometers;
  • De mogelijkheid om meer vrije dagen te kopen;
  • Een fijne werkomgeving binnen een jong, groeiend en veelbelovend bedrijf

Inlichtingen

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière, of heb je vragen na het lezen van deze vacature? Laat dan van je horen door te reageren!

Sollicitatie

Druk op de onderstaande knop om je CV achter te laten. Voor meer informatie mag je altijd bellen naar: 020 8203 666.