Architect Java Developer Machine Learning


Introductie

Ben jij een talentvolle Java Developer of Architect en wil je aan de slag met de nieuwste technologieën? Zijn inhoudelijke interessante en uitdagende projecten met betrekking tot Big Data, Machine learning en Connected World jouw ding? Vind je daarnaast de mogelijkheid om te werken in het buitenland een gave kans? Lees dan snel verder!

Organisatie

Zijn nieuwe technieken en technisch inhoudelijke uitdagingen helemaal jouw ding? Wil je graag werken aan afwisselende projecten, maar wel op basis van Inhouse in Eindhoven? Dan is onze klant wellicht écht wat voor jou!

Dit bedrijf maakt deel uit van een Deense holding en ontwikkelt, implementeert, optimaliseert en ondersteund de invoering van IT-oplossingen in combinatie met de nieuwste technologieën. Jij hoeft daarnaast geen sabbatical te nemen om wat van de wereld te kunnen zien. Naast de Nederlandse vestigingen in Amsterdam en Eindhoven, zijn er namelijk ook vestigingen in Londen, Aarhus, Kopenhagen, Stockholm, Zürich, San Francisco en Krakau. Voor jou betekent dit internationale mogelijkheden; je kunt in verschillende steden aan projecten werken als jij daar van droomt.

De nieuwe vestiging in Eindhoven erg autonoom ten opzichte van het moederbedrijf en vaart geheel een eigen koers. In Eindhoven houden zij zich bezig met de nieuwste technologieën Big Data, Machine Learning en connected World. Daarnaast werken zij samen met Philips aan speciale vloersensoren voor in de zorgsector, wat ook een enorme ontwikkeling in de gezondheidszorg zal zijn. Naast deze high-tech projecten staan er ook interessante mobile projecten op de planning hier in het zuiden. Het bedrijf is te kenmerken als jong en ondernemend dat je veel verschillende en afwisselende werkzaamheden biedt. Als ambitieus, gedreven persoon krijg je de kans om het voortouw te nemen en van de vestiging Eindhoven een succes te maken. Vind jij het dus leuk om naast technische oplossingen ook te bouwen aan een nieuwe locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Functie

Eindhoven is een nieuwe locatie, het is daarom van belang dat jij gedreven bent en wilt meewerken aan het succes van deze nieuwe vestiging. Het gaat om een functie van 32 à 40 uur. Als Java Developer of Architect breng je de projecten tot een succesvol einde en ben je betrokken bij de full life cycle van development. Er wordt gewerkt op basis van Scrum en je krijgt te maken met ontwikkeltools en methodes op het gebied van Java, Hibernate, Spring, Greenhopper, JPA, Groovy, Scala, Mobile Development, MongoDB, Selenium, Jenkins etc.

Verreweg de meeste projecten vinden plaats op het eigen kantoor, maar het kan voorkomen dat je weleens een dagje bij de klant doorbrengt. Persoonlijke en professionele groei wordt op talloze manieren gestimuleerd. Zo kun je deelnemen aan het speciale academy-programma en worden bezoekjes naar conferenties, trainingen, etc. er gestimuleerd. Daarnaast worden er maandelijks interactieve avonden georganiseerd waar company updates en info over gave projecten gedeeld wordt. Je kennis wordt erg up-to-date wordt gehouden!

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding richting informatica of Artificial Intelligence;
 • Je hebt goede en gedegen kennis van Java (J2EE en J2SE);
 • Houdt van hoogwaardige technische uitdaging en kent de standaard ontwikkelstack van Java;
 • Een voorliefde voor nieuwe technologieën waaronder bijv. Scala, Grails, Vaadin Groovy, Mobile technieken, Hippo, Neo4J, Axon, Riak, Puppet etc.
 • Kennis van Machine Learning.
 • Je beschikt over een flinke dosis analytische vaardigheden, bent doelgericht en ambitieus;
 • Beschikt over een flexibele en leergierige werkhouding en deelt graag je kennis.

Aanbod

 • Een jaarcontract met zicht op vast dienstverband;
 • Een salaris van € 3.500,- à € 5.500,- (afhankelijk van kennis en ervaring) op basis van een 40-urige werkweek;
 • Mogelijk voor een lease-auto
 • Aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Volop doorgroeimogelijkheden en uitdagende werkzaamheden;
 • Een informele en gezellige werkomgeving;
 • Donderdagavondborrel en regelmatig pizza en bieravondjes!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.