Android developer voor innovatief bedrijf


Introductie

Wil jij je software schrijven met de nieuwste technologieën? Wil jij binnen een innovatieve omgeving met informele sfeer jouw creativiteit de vrije loop geven? Dan zou dit zomaar dé vacature voor jou kunnen zijn!

Organisatie

Onze klant heeft een grote naam in de software en zijn wereldwijd bekend en actief. Ze zijn 35 jaar geleden opgericht en zijn niet meer weg te denken uit de markt. Grote kans dat jij ook wel eens een van hun producten gebruikt hebt! Binnen het bedrijf zijn er verschillende takken maar voor deze functie zijn zij op zoek naar een Android developer voor op de Smart Home afdeling.

Het bedrijf is gevestigd in Dordrecht en zeer goed te bereiken omdat het praktisch naast de snelweg ligt. Daarnaast is het een van de mooiste en zeker spraakmakendste gebouwen die je er ziet. Zo hebben zij zelf hun eigen ‘pub’ in het bedrijf en een mooie showroom van alle producten waar zij aan werken en waar ook jij aan kan helpen. Het is een jong en vooral dynamisch bedrijf vol met mogelijkheden voor een ideale werkomgeving.

Dit bedrijf hecht veel waarde aan het welzijn van hun personeel. Zo wordt er voor gezorgd dat ieder als individu genoeg aandacht een mogelijkheden krijgt. Dit kan ik de vorm van persoonlijke begeleiding maar je hebt ook toegang tot het volgen van cursussen en trainingen. Daarnaast zijn er nog vele andere extra’s voor het personeel zoals het bezoeken van een beurs.

Functie

Je komt te werken als Android developer in een klein team van ongeveer uit 5 ontwikkelaars. Je zal hier werken aan het smart home label en de daarbij behorende App waarmee je onder andere camera’s kan besturen of slimme LED Lampen kan in- en uitschakelen en van kleur veranderen. Ook dingen als slimme speakers nemen zij mee door bijvoorbeeld Siri stem bediening toe te voegen aan de App.

Goed om te weten is dan ook dat je nauw betrokken bent bij het gehele proces. Dit betekent dat je een stem heb in de bepaling van de functies van de App, de technische uitwerking ervan maar ook het interface design. Dat doe je natuurlijk niet alleen met jouw medeontwikkelaars, maar ook met bijvoorbeeld de grafische ontwerpers. Dit zorgt ervoor dat jij midden in het ontwikkelproces zit wat niet alleen veel variatie maar ook veel uitdaging geeft aan jouw job! Help mee iedereen zijn huis ‘smarter’ te maken, lees de voorwaarden en solliciteer direct!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO-opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Ervaring met Android App development;
 • Gedegen kennis van Objective-C, Xcode en de iOS SDK en/of Java en Android SDK;
 • Je kan eerder gemaakte App(s) aan ons tonen;
 • Nauwkeurige manier van werken en systematische aanpak;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Pre: Je hebt persoonlijke interesse in Smart Home producten en Gadgets zoals Smartphones, Tablets etc;
 • Pre: Je hebt eerder App(s) ontwikkeld die communiceren via TCP/UDP.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Werken bij een wereldwijd bekend bedrijf;
 • Veel extra’s voor werknemers zoals producten en uitjes;
 • Persoonlijke aandacht voor ontwikkeling en jouw leerweg;
 • Mogelijke deelname aan (game)toernooien samen met een eigen ‘Pub’ voor de leukste borrels;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.