Allround Developer voor Innovatieve Zorgoplossingen


Introductie

Programmeer jij zowel hobbymatig als voor je werk graag met de nieuwste technologieën? En heb jij altijd al een keer remote willen werken vanuit een land naar jouw keuze? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

Organisatie

Dit internationale bedrijf in Groenlo is een grote speler op het gebied van technologisch hoogstaande ontwikkelingen. Ze bestaat al sinds 1929 en heeft inmiddels vestigingen in België, China, Dubai, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Deze organisatie ontwikkelt intelligente technologische oplossingen voor wereldwijde vraagstukken. Dit varieert van voldoende voedsel voor een groeiende bevolking tot aan slimmere netwerken voor duurzame energie. Over de negen marktgroepen binnen dit bedrijf zijn 700 man verdeeld die wereldwijd werken aan hun eigen specialisme. Hierbij kun je denken aan Healthcare, Energy & Identification systems en iedere marktgroep functioneert als een zelfstandige onderneming.

Voor de marktgroep Healthcare binnen dit bedrijf ga jij aan de slag met innovatieve oplossingen die ontwikkelt worden voor de Nederlandse zorgmarkt. Zij ontwikkelen en leveren software die het mogelijk maakt voor zorgmedewerkers in de Oudere zorg(VV&T), Gehandicaptenzorg(GHZ) en Geestelijke gezondheidzorg(GGZ) zelfstandig hun werk uit te kunnen oefenen. Hierbij moet je denken aan oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning, zorgdossiers en urenverantwoording ondersteunt.

Marktgroep Healthcare creëert gebruiksvriendelijke webapplicaties en leveren slimme apparaten die het werkproces van de zorgmedewerkers vereenvoudigen. Het unieke binnen deze marktgroep is dat ze een mooie combinatie van hard- en software hebben en zo alle belanghebbende van zorginstellingen, laagdrempelig en tijdig van de juiste informatie worden voorzien.

Healthcare beschikt over 20 verschillende producten waar meer dan 500 zorginstellingen door het hele land gebruik van maken en dit worden er ieder jaar steeds meer. Het team blijft ook verder groeien. Inmiddels bestaat deze uit 100 man en zijn continu op zoek naar goede software developers. Ze maken gebruik van de laatste technologieën en werken momenteel onder andere met Java, Docker, Ruby on Rails en Go, Elixer, maar staan altijd open voor andere technologieën met de juiste motivatie. Tot op zekere hoogte ben jij namelijk binnen de microservices architectuur vrij om de beste oplossing te kiezen.

Daarnaast kent deze organisatie de mogelijkheid om remote te weken voor +/- 3 maanden waarbij bepaalde kosten worden betaald door het bedrijf. Je mag zelf kiezen in welk land je zal gaan werken. Op het moment werken een aantal Developers vanuit Panama, Noorwegen

Functie

Voor Healthcare is deze organisatie op zoek naar een Allround Developer. Iemand die breed georiënteerd en geïnteresseerd is en graag met de talen Java, Ruby on Rails en Elixer aan de slag gaat. Er bestaat geen voorkeur voor talen en wordt doorgaans gewerkt met de drie verschillende talen. Hierbij worden zowel Senior, Medior als Junior Developers uitgenodigd om te solliciteren. Mocht je ambities hebben, dan zijn er zeker mogelijkheden om door te groeien tot Product Owner of andere vergelijkbare functies waar je zelf voorkeur aan geeft.

Als ontwikkelaar ben jij samen met het team van begin tot het eind verantwoordelijk voor de ontwikkeling van één product. Je werkt in een team van maximaal 6 personen om tijdens de processen snel te kunnen schakelen. Dat maakt dat er van jou als developer wordt verwacht dat je ondernemend bent en houdt van verantwoordelijkheden.

Je wordt vrijgelaten in de technische keuze en bij een goede motivatie/onderbouwing staan ze altijd open voor andere technologieën. Heb je zelf een goed idee en wordt deze goedgekeurd, dan is de kans groot dat jij deze ook daadwerkelijk mag uitvoeren. Kortom, veel uitdaging en voldoende mogelijkheden op die aansluiten bij jouw ambities.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je hebt een afgeronde VWO-diploma;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Groenlo;
 • Je hebt ervaring met Java, Elixer, Ruby on Rails;
 • Je bent zelfstandig en eigenzinnig;
 • Je weet ook prima te werken in teamverband;
 • Je bent leergierig en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

 • Aantrekkelijk salaris tussen €2.700,- – €6.000,-+ en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Dertiende maand;
 • Bonusregeling o.b.v. bedrijfsresultaten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot remote werken voor +/- 3 maanden!;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zonder budgetplafond;
 • Uitdagende projecten met ruimte voor technische- en persoonlijke ontwikkeling;
 • De verantwoordelijkheid waar je om vraagt en naar verlangt.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via info@java-professionals.nl of bellen naar 020-8203666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.