Agile Coach/Scrum Master Den Bosch


Introductie

Ben jij een echte expert op het gebied van Scrum & Agile werken en omschrijf jij jezelf als een echt mensenmens? Dan biedt onze opdrachtgever in Den Bosch een ideale werkomgeving voor jou!

Organisatie

Deze vooruitstrevende, ambitieuze en innovatieve club in Den Bosch ontwikkelt allerlei oplossingen voor lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Mede dankzij hun software kunnen deze organisaties efficiënter opereren en nóg betere service leveren aan burgers en bedrijven. Met circa 250 mensen in dienst kunnen zij zichzelf nog steeds omschrijven als een familiebedrijf en hun cultuur voelt dan ook als een warm bad.

De mensen die hier werken krijgen enorm veel waardering vanuit het management en dit zorgt er dan ook voor dat het hier zo succesvol draait. Tevens krijg je hier als medewerker de gelegenheid en ruimte om projecten tot een succes te ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen, een persoonlijk ontwikkelplan maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen.

Functie

Deze organisatie is op zoek naar iemand die oprecht plezier heeft in zijn/haar werk! Binnen deze functie zul je verschillende taken krijgen. Zo vervul je een cruciale rol in het verbeteren van Scrum en Scrum-tooling in de R&D team. Hiervoor gebruik je jouw uitgebreide kennis en ervaring met agile en scrum werkmethoden. Verder werk je nauw samen met de delivery managers van de Scrum teams in Roemenië en zorg je dat het maximale uit deze samenwerking wordt gehaald.

In jouw rol als Agile Coach/Scrummaster zul je natuurlijk ook teams en collega’s begeleiden en coachen. Je plant, bewaakt en rapporteert over de voortgang van ontwikkeling van de teams en de processen die worden gevolgd. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau weet jij te overtuigen door de link te leggen tussen softwareontwikkeling en de waarde van de klanten. Tot slot zul jij als sparringpartner fungeren van de Manager Development. Indien het tot jouw ambities behoort dan kan je hier zelf ook doorgroeien tot Manager Development.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan, waaronder een aantal jaren in de rol van Scrum Master;
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Informatica/Bedrijfskundige Informatica of in Sociaal Wetenschappelijke richting;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het coachen, trainen en motiveren van mensen;
 • Uiteraard heb je ruime kennis van Scrum en/of andere Agile ontwikkel methoden en een Scrum Master certificering op zak;
 • Je hebt ervaring met Agile Jira en Confluence;
 • Je bent een ijzersterke communicator op de verschillende niveaus van een bedrijf en dit zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je combineert een kritische houding met een mensgerichte persoonlijkheid en bent zodoende in staat om een prettige en veilige werkomgeving te creëren waarin concrete resultaten worden geboekt;
 • Tot slot kun jij je volledig vinden in de kernwaarden van deze onderneming: Ondernemend, Vooruitstrevend en Toegewijd.

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden met een zeer uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen;
 • Vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden en faciliteiten om locatie onafhankelijk te werken;
 • Een laptop (inclusief accessoires), telefoon(budget) en abonnementen;
 • Een innovatieve en motiveren werkomgeving met ‘creative minds’ die op dynamische wijze invulling geven aan hun werkdag;
 • Een uitdagende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, info@java-professionals.nl of bellen naar 020 8203 666.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@java-professionals.nl.